șampon antipăduchi pentru copii și adulți

Noul șampon antipăduchi Licener cu extract de Neem – eficient după o aplicare!

 

Remediile împotriva păduchilor diferă prin modul în care se utilizează, rapiditatea cu care acționează, iar în cazul șampoanelor, prin lista de ingrediente. Din acest motiv, alegerea remediului potrivit se poate dovedi a fi dificilă. E important de reținut faptul că fiecare remediu posibil are și eficiență diversă, iar unele pot cauza și reacții adverse nedorite.

Păduchii sunt paraziți des întâlniți, îndeosebi în cazul copiilor, iar studiile recent efectuate arată și o toleranță pe care aceștia și-o pot dezvolta la anumite substanțe dintr-un șampon antipăduchi. Echipa Licener știe cât de obositoare și dificile pot fi tentativele tale de a scăpa de păduchi, motiv pentru care a creat șamponul Licener, deosebit de altele asemănătoare de pe piață.

De ce ar trebui să utilizezi șamponul împotriva păduchilor de la Licener?

Șamponul Licener este diferit prin formula unică realizată integral din substanțe și ingrediente naturale, atent selecționate în funcție de caracteristicile lor. În acest fel, șamponul antipăduchi funcționează instant, de la prima utilizare, acționând chiar și împotriva lindinilor. Lindinii, sau ouăle de păduchi, sunt poziționate la rădăcina firului de păr și sunt mult mai dificil de înlăturat. Motiv pentru care, șamponul Licener reușește să impresioneze prin eficiența sa.

  • Licener folosește extract de Neem, arbore originar din Asia

Mult timp, extractul de Neem a fost utilizat în India, Pakistan și Burma, datorită beneficiilor sale împotriva insectelor parazitare. Acest arbore are proprietăți insectifuge, antiparazitare și antibacteriene, care afectează vietățile cu sânge rece. Din acest motiv, această substanță nu dăunează ființelor cu sânge cald. Riscul de a dezvolta o ulterioară reacție adversă este aproape nul.

Ingredientele active, atent selecționate, fac din acest șampon antipăduchi o noutate pe piață. Utilizarea repetată a șamponului nu va dăuna scalpului, iar împotriva extractului de Neem nici păduchii, nici lindinii nu au șanse să supraviețuiască.

  • Cum acționezi ulterior în cazul lindinilor?

Șamponul Licener acționează împotriva lindinilor, omorându-i, însă aceștia vor rămâne agățați pe firul de păr. În timp, odată cu creșterea părului, lindinii se vor deplasa și vor fi vizibili, în special în cazul persoanelor cu păr închis la culoare.

Cea mai bună soluție pentru îndepărtarea lindinilor este achiziționarea și utilizarea unui pieptene special conceput. Acesta adună lindinii în țepii săi și apoi îi poți îndepărta manual.

Echipa Licener îți propune un șampon antipăduchi deosebit, care acționează imediat după aplicare. În plus, prezintă o serie de avantaje imposibil de ignorat, cum ar fi compoziția integral naturală și acțiunea extractului de Neem împotriva paraziților. Nu trebuie să te mai îngrijorezi că încercarea de a elimina păduchii va fi un eșec, pentru că șamponul Licener îți oferă garanția unui succes.

În cazul în care ești convins că șamponul Licener este răspunsul problemelor tale, te invit să cercetezi magazinul online al echipei și să descoperi informațiile suplimentare puse la dispoziție. Păduchii și lindinii nu vor mai reprezenta o problemă atât de gravă și vei avea mereu la îndemână soluția ideală pentru a-i combate