depistare de paduchi

Licener – un tratament păduchi eficient după prima utilizare

 

Păduchii sunt unii dintre cei mai uzuali paraziți, regăsindu-se de-a lungul timpului atât la copii, cât și la adulți. Sunt mult mai des întâlniți în rândul celor mici din cauza ușurinței cu care se pot răspândi la contactul cu un copil ce suferă deja de pe urma lor. Deși păduchii nu transmit boli periculoase, aceștia pot provoca mâncărimi, în urma cărora copilul tău se poate răni sau, mai grav, să sufere o infecție.

Trebuie să oferi o importanță deosebită scalpului copilul tău, îndeosebi odată ce acesta merge la grădiniță ori școală, și este în contact cu alți copii zilnic. Controlând săptămânal scalpul celui mic, poți depista cu ușurință primele semne ale prezenței păduchilor. O depistare timpurie reprezintă un avantaj, deoarece îi poți înlătura înainte ca acești paraziți să depună lindini și să se reproducă.

Lindinii reprezintă o situație deosebită, deoarece sunt mult mai dificil de înlăturat. Deși piața actuală oferă o gamă variată de remedii împotriva păduchilor, foarte puține reușesc să înlăture sau să omoare lindinii. În general, este necesară intervenția manuală a părinților, cu ajutorul unui pieptene special. Nu orice tratament păduchi este eficient și te poate salva și de lindinii rezultați.

Utilizează un produs împotriva păduchilor eficient și rapid!

În cazul în care îți observi copilul plângându-se de mâncărimi insuportabile la nivelul scalpului, trebuie să iei măsuri imediate. Există o multitudine de produse destinate înlăturării păduchilor, însă nu toate reușesc să își îndeplinească rolul cu succes sau suficient de rapid. În rândurile de mai jos, te invit să descoperi noul șampon Licener, cu eficiență și rezultate imediate.

  • Compoziție bazată pe ingrediente naturale, active

Din cauza multitudinii de produse similare de pe piață, echipa Licener a creat o compoziție unică, naturală, cu ajutorul unor specialiști din domeniu. Substanțele utilizate reușește să sufoce de la primul contact acești paraziți, omorând și lindinii. Compoziția șamponului antipăduchi de la Licener este deosebită deoarece nu conține substanțe chimice periculoase, iar extractul de Neem aflat la baza sa are efect imediat asupra vietăților cu sânge rece.

Arborele Neem este originar din Asia și are proprietăți puternice antiparazitare și insectifuge, motiv pentru care a fost utilizat de-a lungul timpului împotriva paraziților de acest fel. Deoarece extractul de Neem nu prezintă niciun efect asupra ființelor cu sânge cald, acesta nu poate dăuna, scutindu-te astfel de posibilele reacții adverse ale altor produse similare.

În cazul în care cineva din familia ta suferă de pe urma acestor paraziți, Licener este răspunsul ideal grijilor tale. Este un tratament păduchi conceput special pentru a își face efectul de la prima utilizare, scăpându-te rapid și ușor de mâncărimile cumplite provocate de acești paraziți. Mai mult decât atât, compoziția chimică unică atacă și lindinii, comparativ cu alte produse similare de pe piață.

Licener te scapă de grija păduchilor și a lindinilor lăsați de aceștia. Compoziția naturală îți asigură o spălare sigură, fără posibilitatea apariției unor reacții adverse nedorite. În plus, este accesibil din punctul de vedere al prețului și se găsește cu ușurință în farmacii sau pe site-ul lor oficial Licener.