Întrebări frecvente despre Licener și tratamentele împotriva păduchilor

captureLicener este un șampon bazat pe  extractul de Neem, care elimină eficient păduchii și ouăle acestora cu o singură aplicare de 10 minute.

Ce are special Licener- Aplicare Unică?

Licener este un șampon antipăduchi care are ca ingredient activ extractul de Neem. Acesta omoară păduchii și lindinii în doar 10 minute. Este nevoie de o singură aplicare.

De ce cantitate am nevoie?

Cantitatea necesară variază în funcție de lungimea părului. Pentru un păr scurt este nevoie de 50 de ml, în timp ce pentru un păr lung pot fi necesari 100 ml pentru a acoperi în întregime lungimea părului. Pentru un tratament eficient, trebuie să acoperiți în întregime lungimea părului, de la scalp și pînă la vârfuri.

Trebuie să mă pieptăn pentru a elimina lindinii?

După tratamentul cu Licener păduchii și ouăle lor sunt omorâți. Păduchii morți vor cădea automat din păr, deci nu e necesar să pieptănați părul intensiv pentru a scăpa de aceștia.
Ouăle moarte (lindinii) sunt lipite pe păr și pot fi desprinse cu degetele sau cu ajutorul unui pieptăn des dacă doriți.

Licener provoacă iritații?

Nu. Licener este un șampon cu acțiune blândă și nu produce iritații la nivelul scalpului.

Licener are miros neplăcut?

Nu. Licener are un miros neutru.

Licener omoară și ouăle păduchilor?

Da. Omoară atât păduchii cât și ouăle lor.

Cât de des trebuie repetat tratamentul?

Un tratament cu Licener necesită o singură aplicare. În cazul unor reinfestări ulterioare, tratamentul se poate repeta de câte ori este nevoie, fiind un șampon bazat pe ingrediente naturale care nu produce rezistență în timp.

Licener poate fi folosit și în cazul copiilor mici?

Licener poate fi folosit în cazul copiilor peste 2 ani.

Pot deveni păduchii rezistenți la Licener?

Nu. Licener are un mod de acțiune fizică asupra păduchilor, omorându-i prin sufocare și nu prin otrăvire. Păduchii nu pot deveni rezistenți la Licener . Chiar mai mult, Licener poate omorî și păduchii rezistenți la insecticide.

De unde cumpăr Licener?

Licener poate fi cumpărat din farmacii fără prescripție medicală.
Pentru întrebări privind Licener și disponibilitatea în zona dumneavoastră, vă rugăm să contactați distribuitorul local ( și lista de farmacii disponibilă la secțiunea „De unde cumpăr?”).