șampon antipăduchi cu extract de neem

Extractul de Neem – soluția eficientă împotriva păduchilor încă din cele mai vechi timpuri

 

De-a lungul timpului, civilizațiile Asiei Antice au utilizat extractul de Neem în diverse scopuri datorită proprietăților sale unice. Neem este un arbore, originar din Estul lumii, care necesită un climat specific pentru a se dezvolta. Din fericire, datorită evoluției tehnologice din ultimele decenii, acest arbore a putut fi cultivat și în restul lumii, fiind supus unui climat potrivit în sere și spații special concepute.

Inițial întâlnit în India, Pakistan și Burma, arborelui Neem i s-au lărgit orizonturile odată cu descoperirea caracteristicilor sale nemaiîntâlnite și avantajoase. Punând baza unei soluții împotriva păduchilor nouă, Licener a decis ca utilizarea proprietăților benefice ale extractului de Neem ar putea reprezenta răspunsul problemelor actuale cauzate de prezența păduchilor în păr.

Care sunt proprietățile extractului de Neem?

Arborele asiatic are o gamă variată de proprietăți antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Unicitatea acestui extract constă în acțiunea pe care o are asupra insectelor, neavând niciun efect în cazul ființelor cu sânge cald. Motiv pentru care, Licener elimină posibilitatea apariției efectelor adverse cauzate de substanțe chimice. Datorită acestui avantaj imposibil de ignorat, echipa Licener a considerat extractul de Neem ca fiind o soluție eficientă împotriva păduchilor și, mai presus, nu poate cauza răni sau inflamații la nivelul scalpului.

În plus, substanța rezultată din extractul de Neem are efect imediat, acționând în primele câteva minute de la aplicare și omorând nu doar păduchii, cât și lindinii. Mare parte din produsele de pe piață împotriva păduchilor, deși sunt relativ eficiente în cazul paraziților, nu au un rezultat ideal când vine vorba de lindinii lăsați de păduchi. Aceștia sunt mult mai dificil de înlăturat, din cauza modului în care sunt prinși la rădăcina firului de păr.

Deși, odată cu aplicarea unei soluții împotriva păduchilor, lindinii mor, aceștia rămân pe firul de păr, înaintând odată cu creșterea acestuia. Din acest motiv, ouăle de păduchi în păr sunt ușor de observat și pot duce la disconfort pe termen lung. Odată ce ai siguranța că paraziții nu mai sunt în viață, poți îndepărta lindinii manual sau folosind un pieptene special conceput.

Drept urmare, compoziția șamponului antipăduchi de la Licener are la bază extractul asiatic de Neem și alte ingrediente active, naturale, care să nu dăuneze pe termen lung. Mai mult decât atât, datorită compoziției naturale rezultată, șamponul Licener a înlăturat posibilitatea apariției simptomelor adverse cauzate, în general, de soluții împotriva păduchilor.

În cazul în care tu sau cineva cunoscut ție se confruntă cu acești paraziți, o soluție ideală împotriva păduchilor este șamponul Licener. Datorită compoziției unice dezvoltată de specialiști în domeniu, acest șampon antipăduchi îți asigură eficiența și rapiditatea pe care ți le dorești, fără să te supere posibilele reacții adverse ale altui șampon asemănător. În plus, este accesibil din punctul de vedere al prețului și se găsește atât online, pe site-ul oficial Licener, cât și în farmacii.